Miért tőlünk vásárolj?
Leírás
Néhány évvel ezelőtt született meg a házi kolbász és a szilvalekvár házasításának az ötlete! A békési csípős szilvalekváros kolbász igazi gasztronómiai ínyencségnek számít.
Kovácsék ezt mondják a szilvalekváros kolbászukról:
A békési szilvalekváros kolbász a helyi hagyományoknak megfelelően sertés comb, -lapocka, -tarja, -dagadó és húsos szalonna hozzáadásával készül. Az összedarált szalonnás húst sóval, fokhagymával, fűszerköménnyel, őrölt paprikával és ez esetben szilvalekvárral, valamint csípős paprikával ízesítjük, bükk- illetve gyümölcsfán füstöljük a hosszú eltarthatóság és a jellegzetes ízvilág kialakítása érdekében.
A békési szilvalekváros házi kolbász alapanyagait helyi termelőktől szerezzük be és kiemelt figyelmet fordítunk a minőségükre..
Egy pár szilvalekváros kolbász hozzávetőlegesen 0,4 kg. A rendelésnél megadott tömeget pontosan nem tudjuk garantálni, hiszen a kolbászok súlya között több dekagramm eltérés is lehet! Az ár egy 0.5 kg-os szálra van kikalkulálva.
Vélemények
















Paraméterek
Adalék | Adalékmentes |
Alapanyag | Sertés |
Csípősség | Enyhén csípős |
Kolbász vastagság | vékony |
Manufaktúra | Békési Kovács kolbász |
Paprika | Paprikás |
Tájegység | Békési |
Típus | Füstölt |
keménység | félkemény |