Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítási és fizetési feltételek

A termékeket mindig frissen, hétfőnként rendeljük, egyenesen a temelőinktől! 

A hétfő reggel 6-ig beérkezett rendeléseket tudjuk az adott héten kiszolgálni! (Az áru a termelőktől folyamatosan érkezik hétfőtől-szerdáig.) Így tudjuk folyamatosan a kiemelkedő minőséget, frisseslget garantálni.  A csomagokat szerdánként adjuk fel! Csomagjainkat az ország területén a GLS 1 napos szolgáltatásával szállítjuk ki. 

 

Külföldre is szállítunk, már nagyon sok honfitársunk rendel tőlünk külföldre rendszeresen

GLS partnerünk révén Európába is szállítunk! Egyszerűen regisztráljon be a külföldi címével, rendelését fizesse ki PayPal-al és mi már küldjük is csomagot. Regisztrációkor ne felejtse el helyesen kiválasztani az országot és a címet! Regisztrált PayPal e-mail címünk: kolbaszshop@gmail.com A csomag 2-5 napon belül megérkezik, országtól függően. A küldeményeket itt tudja nyomon követni: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes Ha bármilyen kérdése van forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz!
Fontos! Az Írországi és Svédországi csomag kiküldése a megrendelést követő második héten történik meg!

 

A termékeket házhoz visszük! A futár mindig telefonon fog előtte időpontot egyeztetni.

Szállító partnerünk a GLS vállalja, hogy a kiszállítás napján a futár telefonál, hogy egyeztesse a végső szállítási időpontot! Ezenfelül a GLS direct csomagkövető rendszerben is láthatod a csomagjaid státuszát! Ha külön kérésed van, később szeretnéd a csomagot megkapni, sebaj! Már megrendeléskor jelezheted nekünk kommentben! Ha valamit nem értünk, az ügyfélszolgálatunk mindig felkeres!

 

Amikor elkészül, és feladjuk a csomagod, mindig kapsz email-t is!

Minden esetben e-mailben is értesítünk a csomag feladásáról, így tudhatod, hogy mikor került a GLS-hez a csomagod!

 

A csomagokat mindig szerdán vagy csütörtökön adjuk fel! Így nem kell egy percet sem a depóban vesztegelniük!

Azért így szervezzük a csomagfeladást, hogy ne kelljen a csomagjaitoknak egy napot sem feleslegesen a futárpartner depójában vesztegelniük!

 

A termékeink mindig kifogástalan minőségben érkeznek!

Élelmiszereknél a minőség a legfontosabb, de ne aggódj! Termékeink jól bírják a szállítást és sokáig eltarthatóak! Gondolj csak a falusi kamrákban több hónapig elálló kolbászokra, húsokra! A lekvárokról, szörpről, mézekről már nem is beszélve :-)Ha mégis problémát észlelsz, azonnal jelezd az ügyfélszolgálatunknak!  Eddig mindenkit tudtunk kárpótolni! Szerencsére egy kezünkön meg tudjuk számolni az eddigi reklamációkat! Hála termelőink kiváló portékájának! Nézzétek csak bizalommal, a véleményeket rólunk a Facebookon! Több mint 40.000-s közösségünket nem lehet átverni!                                                        
 

 

Fizetési módok, belföldi és külföldi szállítás esetén

 

Belföldön, ha szeretnéd, csak a csomag átvételekor kell fizetned!

Nem szeretsz előre fizetni? Nem gond! A futárnál utólag fizethetsz akár készpénzzel, akár kártyával! Az összeget mindig előre tudod email értesítőnkből, és a futártól!

Természetesen a GLS futárnál fizethetsz bankkártyával!

 

Szereted előre letudni a fizetést? Fizethetsz kártyával is előre a Barion rendszerén keresztül

Amennyiben szereted a fizetést előre letudni erre is van lehetőséged. Csupán a krátyás fizetési módot kell választanod. Fizetési parnerónk a Barion szolgáltató! A kártyafizetést az ők, széleskörben használ, biztonságos fizetési rrrendszerén keresztül tudod megtenni! 100% biztonság!

 

Külföldön élsz? Külföldi szállítási cím esetén Paypal-lal vagy bankkártyával fizethetsz!

Külföldi szállítási cím esetén nincs lehetőségünk utánvétes fizetést elfogadni! Ebben az esetben a világon széleskörben haszánlt paypal-lal, vagy bankkártyával tudsz fizetni! Utólag semmilyen összeget nem kell fizetned  a nemzetközi futárnak!

Ne habozzon, válasszon néhány finom kolbászt vagy füstölt sonkát!

 

A GLS szállítási díjai:

A díjaik forintban és bruttó összegben értendők!

A szállítási díjaink 2019. Február 1-től érvényesek!

A küldeményeket itt tudja nyomon követni: 

GLS csomagkövetés