Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Céges Ajándék, Ajándékcsomagok Rendezvényekre Egész Évben

Szeretne valami különleges céges ajándékot adni üzleti partnereinek? Forduljon hozzánk bizalommal! Egyedi igények szerint alakítjuk ki céges csomagjait!

Szolgáltatásunk magába foglalja a következőket:

  • Egyedileg összeállított ajándék csomagok
  • Díszcsomagolás
  • Közvetlen kiszállítás cégéhez
  • Egyedi árajánlat, javaslat tétel

Ajánlatkérésüket egész évben várjuk, legyen az az év végi főszezon vagy egyéb alkalmak. Minden esetben egyeztetés alapján cégre szabott, díjmentes ajánlatot készítünk

Kérje egyedi ajánlatunkat az info@kolbaszaruhaz.hu vagy a 06-30-822-9127-as telefonszámon!

 


Mit tudunk a csomagba ajánlani?


Házi kolbászok, szalámik: Ajándékozzon igazán magyaros, és hagyománytisztelő kolbszainkból és szalámiainkból üzletfeleinek, munkatársainak! Hagyományos keményfüstölés, családi receptúrák, igazi kolbászkészítő mesterek!

Termelői mézek, krémmézek: Több mint 15 féle termelői méz, családi méhészetekből! Gesztenyeméz, facélia méz, hogy csak 1-2-t említsünk. Egészésges, és finom!

Desszertborok, pálinkák: Melyik férfi munkatárs ne örülne egy kis igazi ház pálinkának vagy a kolléganők egy különlegesen finom desszertbornak?

Pirospaprika, chili készítmények: Hagyományos szárítási eljárás, manufakturális őrlés. Ezek a jellemzői paprika örleményeinknek! A füstölt pirospaprika különösen divatos, és különleges manapság!

Hidegen sajtolt olajok: Több mint 10 féle olaj, a dió olajtól a tökmag olajig. Természetesen kézzel készült, családi termelőknél!  Ízléses üveges kiszerelésben!

Egyéb hungarikumok: A hungarikumok közül csak a  magyar pessszimizmust nem tudjuk beszerezni! :-) Azzal nem szolgálhatunk, egyébként mással igen!

Előre is köszönjük, ha megszolgál bizalmával! A termékeink minősége a termelőink érdeme. Mi csak segítünk eljuttatni Önökhöz!
Kérje egyedi ajánlatunkat az info@kolbaszaruhaz.hu vagy a 06-30-822-9127-as telefonszámon!

Baráti üdvözlettel,
Kolbászos csapat