Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Megbízható magyar áruház

Biztonságos bankkártyás fizetés

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Adataid biztonságban vannak

A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal bal felső sarkában található lakat ikon vagy kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.
Soha nem adjuk ki személyes adatait harmadik félnek. Adatait csakis egy célra használjuk fel: a rendelés lebonyolítására. Hírleveleinkről is bármikor leiratkozhat, ha már nem szeretne többet kapni. Adatvédelmi nyilatkozatunkat pedig itt találod.