Miért tőlünk vásárolj?
Leírás
Vastagkolbász
TERMÉK LEÍRÁS
A BUZA kolbászvariációk a múlt századi dunántúli magyar paraszt tradicionális receptúrái alapján készülnek. Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült – műbélbe vagy/és marha vastagbélbe töltött – termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát elsősorban a kiváló minőségű magyar paprika és a fűszerek (bors, só, fokhagyma, kömény, szegfűbors) adják. A Paprikás Vastagkolbász variációk (Csemege/Csípős) tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz. Nagyon magas hústartalommal (100 kg késztermék 150 kg sertéshús felhasználásával készül) bírnak, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt és szóját sem. A termékek elnyerték a „Magyar Termék Nagydíj” és „Érték és Minőség Nagydíj” kitüntető címeket. Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, fűszerek, étkezési só, fokhagyma. Tartósítószer: E250 – Nátrium-nitrit Tápérték: 100 g Energia: 1948 kJ/470 kcal Zsír: 39 g, amelyből telített zsírsavak 15 g Szénhidrát: 0.7 g, amelyből cukor 0.5 g Fehérje: 29 g Só: 3.2 g Élelmi rost: 0 g
Vélemények
Paraméterek
Adalék | Adalékmentes |
Alapanyag | Sertés |
Csípősség | Csemege |
Gluténmentes | Igen |
Kolbász vastagság | Vastag |
Manufaktúra | Buza Sanyi féle kolbász |
Nitrit mentes | Igen |
Paprika | Paprikás |
Tájegység | Dél-dunántúli |
Típus | Füstölt |
keménység | száraz |