Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Mangalica kolbász

A mangalica kolbász igazi hungarikum, és emelett bizonyítottan nagyon egészséges!

A mangalica sertés az elmúlt évtizedig elfelejtett volt, csak manapság fedezték fel újra, miután bizonyságot nyertek élettanilag kedvező hatásai, illetve a modern gasztronómia felismerte, hogy húsa mennyire alkalmas lédús pecsenyehúsok, érlelt sonkák, kolbászok, szalámik készítéséhez. 

Családi termelőink mind egytől egyig hagyományos eljárással készítik remek kolbászaikat, így a mangalicák természetes tartásúak, a felhasznált receptek évszázados családi recepteket követnek, és a füstölési eljárás hagyományos , hideg füstölési eljárás.  A termékeink nem tartalmaznak adalékanyagokat! Egyszóval igszi kézműves termékek!

Rendezés: