Miért tőlünk vásárolj?
Leírás
Mediterrán szalámi
Minőségi „érett” disznóhúsból (koca) és szalonnából, szikkasztásos eljárással, hagyományos technológiával és füstöléssel készült kézműves termék, mely megidézi a Földközi-tenger gasztronómiájának ízvilágát, ahol – a magyar „kolbászkultúrával” ellentétben - az édeskömény veszi át a paprika meghatározó szerepét. A termék elkészítéséhez tengeri sót használunk. Gyönyörű színét, egyenetlen textúráját a késsel bevágott fehér szalonna és az érett disznóhús vöröses kompozíciója adja. Mozaikos szerkezetét, a hosszantartó érlelésnek (min.2 hónap) köszönheti. A termék tökéletesen illeszkedik a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz. Mentes a különféle mesterséges adalékanyagoktól (ízfokozók, stabilizátorok), nem tartalmaz glutént, laktózt, és szóját sem.
FIGYELEM: Az árak tájékoztató jellegűek, eltérés előfordulhat, az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz kiszámolva és számlázva.
A képek tájékoztató jellegű illusztrációk.
>Összetevők:
Sertéshús, gyártási szalonna, fűszerek
Vélemények
Paraméterek
Adalék | Adalékmentes |
Alapanyag | Sertés |
Csípősség | Csemege |
Kolbász vastagság | Vastag |
Manufaktúra | Buza Sanyi féle kolbász |
Paprika | Paprika mentes |
Tájegység | Dél-dunántúli |
Típus | Füstölt |