Miért tőlünk vásárolj?
Leírás
Ebben a minőségi, nemes szarvashúsból, hagyományos eljárással készült szalámiban a Magyar pirospaprika adja a testességet. A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú, alacsony hőmérsékleten való füstö- lésnek és az érlelésnek köszönhető.
Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában, vagy keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet.
Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, pác só, pirospaprika, fűszerek
Elkészítési idő: 8-9 hét
Méretek: ~ 40-42 mm (átmérő), 200 mm (hossz), 240-270 gramm
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
Vélemények
Paraméterek
Adalék | Adalékmentes |
Alapanyag | Szürkemarha |
Csípősség | Csemege |
Gluténmentes | Igen |
Kolbász vastagság | Vastag |
Manufaktúra | Szomor ökofarm |
Nitrit mentes | Igen |
Paprika | Paprikás |
Típus | Füstölt |