Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Ghaurved mustár

Egy több, mint 200 éves székely, családi receptúra alapján gyártjuk mustárainkat a letenyei határ mellett.

Célunk, hogy a magyar konyhában jelenleg szinte kizárólag kolbász és virsli mellé fogyasztott kiváló fűszerrel az asszonyok főzzenek is. Persze, nem elhanyagolható az a tény, hogy a magyar emberek sok mustárt esznek, és bizony, ennek 70-80%-át virsli és sültkolbász, illetve hurka és egyéb sültek mellé.

A Ghaurved mustárok alapanyagát kizárólag magyar termelőktől szerezzük be. Kiemelkedően magas, 99,9%-os tisztaságú magot használunk.

A Ghaurved mustárokat nemcsak kolbász és virsli mellé ajánljuk: főzzünk vele!

Mert a Ghaurved mustárok előnyös és rendkívül ízletes fűszerei is lehetnek a különféle ételeinknek.

A mustár emésztést serkentő hatása a nehéz ételek mellett hatékony lehet akár a vegetáriánus konyhában is. Alig van salátaöntet, amelyet nem bolondíthatunk meg egy kis kanál ízletes Ghaurved tárkonyos vagy medvehagymás mustárral.

A Ghaurved medvehagymás mustár ízét legelőnyösebben a tejfölös, sajtos ételek emelik ki. Majonéz vagy sajtfondü el sem képzelhető nélküle. De legalább ilyen izgalmas ízt ad a krumpli és zöldbab főzelékbe téve egy-egy teáskanállal.

A Ghaurved magos mustár leginkább kolbászok, virsli mellé ajánlott. De sültekre kenve megőrzi a hús nedvességtartalmát. Karamellizálódott kérge pedig látványos és ízletes.

A Ghaurved tárkonyos mustár a legkiválóbb pácokba, olyan ragukba, melyekbe egyébként is illik a tárkony, vagy csak egyszerűen lencse, bab és egyéb vadas ételekhez. Harmonikus ízéből nem érződik ki alapvető fűszerének, a tárkonynak karakteres hatása, mert az belesimul a mustár alap ízébe.

A Ghaurved cukormentes mustár egy olyan alapvető csemegemustár, amely nem rendelkezik a többi Ghaurved mustár speciális, és meghatározó ízvilágával, így bármely ételhez, és karakterhez kiváló. Könnyen fűszerezhető. Nem ad meghatározó ízélményt, ám éppen ez a tulajdonsága az, amely miatt univerzális.

Nincs megjeleníthető termék.