Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

magyar konyha

2021. 08. 13. 16:16:02
Vékony húsréteges szalonna, igazi disznótoros finomság! Ehetjük, füstölve, sütve, főzve! Na, de mi is  tekinthető igazából császárszalonnának? Hogyan készítsük el? És a császárszalonna kalóriatartalma elborzasztó?
2021. 07. 01. 21:53:23

Mottó:

"Disznósajt, fincsi mi?
Tehéntőgye rántva, fincsi mi?
Marhagyomor pörkölt, fincsi mi?
Kakas vér hagymásan, fincsi mi?
Füstölt marhanyelv, fincsi mi?
Disznó köröm pörkölt, fincsi mi?
Bikahere paprikás, fincsi mi?
Lazac pete, fincsi mi?"

Belga zenekar: Hús

 

Nagyon sok olyan közkedvelt, tipikus magyar ételünk van, amelyre egy külföldi rá sem tud nézni: ludas kása, zúzapörkölt, körmös pacal, hogy csak néhányat említsünk! Mondhatjuk, hogy nem tudják mi a jó! :-)

Persze ezek legnagyobb része minket is megoszt. Valaki vagy imádja, vagy rá sem tud nézni ezekre a nem mindennapi ételekre. Ezekből szedtünk össze most néhányat!